Блог-Хоп LESIA ZGHARDA та ROSA TALENT.

Вітаємо вас, наші любі читачі та гості блогу!
Сьогодні наша творча команда LESIA ZGHARDA спільно з командою дизайнерів ROSA TALENT запрошує вас до участі у нашому святковому блог-хопі! Так-так, ми готові надихати, сворювати святковий настрій і дарувати подарунки!

Наші дизайнери, як маленькі казкові ельфи, працювали у чарівній святковій майстерні і створили для вас надзичайно надихаючі роботи. А все тому, що ми хочемо, щоб цей блог-хоп був особливо казковим на передодні зимових свят!
У кожному пості дизайнера ви знайдете рецепт Атмосфери свята. Наші дизайнери відкриють свої ельфські секретики, поділяться святковим настроєм і звичайно покажуть куди ж завело цього разу їх натхнення.
А головні чарівники цієї святкової атмосфери - виробники LESIA ZGHARDA та ROSA TALENT вже підготували для вас мега подарунки, які чекають самих активних учасників нашого блог-хопу! Цікаво? Читайте далі!
Серед самих активних учасників, які виконають всі умови нашого блог-хопу (умови блог-хопу в кінці цього посту) і відкриють нам свою Атмосферу свята будуть розіграні ЧОТИРИ сертифікати номіналом 200грн кожен від ТМ LESIA ZGHARDA та ROSA TALENT!

За що я люблю зиму, так це за затишок в оселі. Саме у цю холодну пору по справжньому цінуєш тепло від дорогих тобі людей. Мій рецепт створення святкової атмосфери - це люблячі люди поряд, кольорові вогники та кружка гарячого чорного чаю. 
Саме таки миті мене надихнули на створення листівки. Для роботи я використала штампи "геомертрична сніжинка" та "геомертрична сніжинка", а напис з набору штампів YOU GIVE ME WARMTH.  А для створення затишку на листівки дуже гарно підійшов листок з коллекції New Year’s magic. 



Як взяти участь у нашому блог хопі?
-Підпишіться на блог / інстаграм / фейсбук LESIA ZGHARDA та блог ROSA TALENT
-Зайдіть в гості до кожного дизайнера зі списку по ланцюжку і поділіться вашим рецептом Атмосфери свята (тобто залишіть коментарі у кожного дизайнера в пості з блог-хопом і у головних постах виробників, загалом 14 коментарів)
-Розмістіть інформацію про блог-хоп у своєму блозі/соцмережах будь-яким зручним для вас способом (банер на панельці або окремий пост з активним посиланням на це повідомлення)
-Запишіться в inlinkz у блозі LESIA ZGHARDA або в блозі ROSA TALENT
-У вас є час залишити коментарі і записатись у inlinkz до 30 листопада 2017 року включно
-Серед усіх учасників, що виконали умови блог-хопу, будуть розіграні 4 сертифікати номіналом 200грн від торгових марок LESIA ZGHARDA та ROSA TALENT!

Гарної вам забави та натхнення!

20 комментариев:

  1. Яка ніжна листівочка вийшла)) Так, тепло взимку цінується особливо високо!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Как бы хотелось научиться творить в таком стиле))) Спасибо за вдохновение! Для меня новогоднюю атмосферу создает мой сынок, как же он радуется, когда видит новогодние украшения в магазинах, когда украсим дом, то это будет счастье)))

    ОтветитьУдалить
  3. вийшло лаконічно та вишукано

    ОтветитьУдалить
  4. Листівка просто чудова!!!!!! Я обожнюю такий мінімалізм з продуманими до дрібниць елементами!=))))) Неперевершано!=)

    ОтветитьУдалить
  5. Теплий вечір на двох... затишна листівка вийшла

    ОтветитьУдалить
  6. Такая легкость в работе!!!! Спасибо за настроение!

    ОтветитьУдалить
  7. Ух, ты! Классно. Изысканная простота!

    ОтветитьУдалить
  8. Чарівно! Вишукана і стильна робота)

    ОтветитьУдалить
  9. Лаконично и стильно - открытки КАС это просто другой мир!!!

    ОтветитьУдалить
  10. Строго и лаконично, Очень интересная открытка!

    ОтветитьУдалить
  11. Для мене Різдво та Новий рік це родинні свята. Затишок в оселі, мир і спокій у душі і ті кого любиш - пору. Це мій рецепт. Дякую за натхнення.

    ОтветитьУдалить